Aanwinsten non-fictie

Huisregels internetgebruik

huisregels internet

Internet biedt een open poort naar de wereld. Een wereld zonder duidelijke grenzen. Daarom hanteert de BiEB enkele huisregels. Het is niet toegestaan om:

  • Internet te gebruiken voor illegale doeleinden
  • Sites te bezoeken met gewelddadige, seksueel getinte en/of anderszins aanstootgevende inhoud in tekst en/of beeld

Wij maken uit voorzorg gebruik van een filter dat sites met ongewenste content blokkeert. Daarnaast bepalen onze medewerkers wanneer de huisregels worden overtreden. Bij overtreding kan de toegang tot de BiEB worden ontzegd.

De Vakantiebieb is weer open

vakantiebieb jeugd 290

Lekker makkelijk e-books lezen in je vakantie? De VakantieBieb is weer open voor jeugd en volwassenen. Download de gratis app en je kan lezen op een tablet of smartphone, thuis, onderweg of op je vakantie. Lees meer

Wereldliteratuur

wereldkaart

Van Antarctica tot Zweden: Wat je vakantiebestemming ook is, met deze wereldkaart vind je literatuur uit of over je favoriete vakantieland en geniet je nog meer. Ook geschikt voor thuisblijvers. Lees meer

Internet in de BiEB

werkplekken 395x100

In Bibliotheek ’s-Hertogenbosch kunt u gebruik maken van internet. BiEBleden kunnen onbeperkt (en gratis) gebruikmaken van internet. Je logt in door jouw pasnummer en wachtwoord in te vullen op het beginscherm. 

Geen lid van de BiEB? Ook dan kan je bij ons gebruik maken van internet. Vraag bij de Klantenservice naar de voorwaarden. 

In de hele bibliotheek is wifi gratis beschikbaar ook in het horecadeel op het BiEBplein. 

Twitter