Aanwinsten non-fictie

Huisregels internetgebruik

huisregels internet

Internet biedt een open poort naar de wereld. Een wereld zonder duidelijke grenzen. Daarom hanteert de BiEB enkele huisregels. Het is niet toegestaan om:

  • Internet te gebruiken voor illegale doeleinden
  • Sites te bezoeken met gewelddadige, seksueel getinte en/of anderszins aanstootgevende inhoud in tekst en/of beeld

Wij maken uit voorzorg gebruik van een filter dat sites met ongewenste content blokkeert. Daarnaast bepalen onze medewerkers wanneer de huisregels worden overtreden. Bij overtreding kan de toegang tot de BiEB worden ontzegd.

VPRO Tegenlicht Meet Up Den Bosch: All in the Game

24par ruw tmu

Welkom in de wereld van de game industrie en ‘open wereld games’: praktisch oneindig bereisbare werelden. Waarin schuilt de aantrekkingskracht? En is onze echte wereld nog wel interessan? Lees meer bij RUW

Wie verre reizen doet ...

juni thema reizen 290

Reis mee met Carolijn Visser, met Lieve Joris naar Syrië, naar Sint Helena met Ron Moerenhout, op de motor met Ingrid Verhulst of de fiets met Mirjam Wouters en reis de wereld over met Bossche reizigers. Bekijk het programma

Internet in de BiEB

werkplekken 395x100

In Bibliotheek ’s-Hertogenbosch kunt u gebruik maken van internet. BiEBleden kunnen onbeperkt (en gratis) gebruikmaken van internet. Je logt in door jouw pasnummer en wachtwoord in te vullen op het beginscherm. 

Geen lid van de BiEB? Ook dan kan je bij ons gebruik maken van internet. Vraag bij de Klantenservice naar de voorwaarden. 

In de hele bibliotheek is wifi gratis beschikbaar ook in het horecadeel op het BiEBplein. 

Twitter