Ouderen

cover mmm 2016 17 cMaandag Middag Matinee

Voor actieve 55-plussers organiseert de bibliotheek van oktober tot maart een gevarieerd programma op de maandagmiddag, onder de noemer Maandag Middag Matinee. Iedere laatste maandag van de maand fungeert De Bovenkamer als ontmoetingspunt en bent u welkom bij een literaire, culturele of educatieve activiteit. De flyer is verkrijgbaar bij de stadsbibliotheken.

Bekijk hier het programma

 

 

 

 

In de bibliotheek 

grootletterboeken 5 250

Lezen betekentvoor veel mensen plezier, ontspanning en informatie. Met het ouder worden gaan vaak de ogen achteruit. Het lezen wordt dan vermoeiend. Aangepast lezen is er speciaal voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om te kunnen (blijven) lezen. In de bibliotheek vindt u een collectie grootletterboeken, luisterboeken en ook daisyroms (een speciale uitvoering van luisterboeken). Uw bibliotheek denkt graag met u mee over een passende oplossing.

Vraag ernaar bij onze servicebalie. 

Meer informatie over Aangepast lezen

 

  

Cover Bieb aan huis folder 2016 2x3

BiEB aan huis

Leest u graag maar kunt u niet meer zelfstandig naar de bibliotheek gaan? Voor thuiswonende ouderen voor wie de afstand naar de bibliotheek te groot wordt en voor bewoners van zorginstellingen heeft de bibliotheek een speciale service: de Bieb aan huis.

Boeken en/of andere materialen worden door een vrijwilliger bij u thuis gebracht en ook weer opgehaald. U geeft zelf aan wat u graag wilt lezen.
De keus is groot: u kunt literaire romans, familieromans, detectives & thrillers lenen, ook in grote druk of als gesproken boek. En er zijn kijk- en hobbyboeken, ingebonden tijdschriften te leen.

Om gebruik te maken van deze service wordt u lid van Bibliotheek 's-Hertogenbosch en betaalt u het tarief van een Pluspas. Aan Bieb aan huis zijn geen extra kosten verbonden.

Contact
Wilt u meer weten, aanmelden, een folder thuis ontvangen of kent u iemand in uw omgeving die hiervan gebruik wil maken?
Neem dan contact op met: mw. C. Boogaard, tel. 6802900 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vivent Voordeelpas
Heeft u een Vivent Voordeelpas en wilt u gebruik willen maken van de Bieb-aan-huis-service, dan ontvangt u een korting op uw Pluspas van de bibliotheek.

Voor meer informatie over de Vivent Voordeelpas of aanmelden kunt u bellen met Vivent: 088 - 163 70 00 of kijk op de website van Vivent

 bieb aan huis foto folder 2