Nieuwe abonnementen

Helderheid, gemak en voordelen, dat zijn de uitgangspunten voor de nieuwe abonnementen. Vanaf 20 november kan je kiezen uit ONTDEK, VERDIEP en BELEEF. De nieuwe abonnementen zijn voor alle inwoners van 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Vught, Boxtel, Sint-Michielsgestel en Berlicum.

Welk abonnement ook je voorkeur heeft, ze hebben allemaal voordelen: langere leentermijnen, onbeperkt verlengen, toegang tot e-books van bibliotheek.nl en minder bijkomende kosten zijn de belangrijkste. Voor de prijs van één boek kan je al een heel jaar lang beschikken over onze collectie romans en literatuur, studie- en hobbyboeken, films en cd's en korting krijgen op onze activiteiten.

Lid van de bibliotheek?
Als lid word je over de veranderingen geïnformeerd, en we zetten ook het 'oude' abonnement voor je om naar de nieuwe zodat je zelf niets hoeft te doen.

Vragen?
Heb je toch nog vragen over de nieuwe abonnementen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 073 680 29 00. Je kunt ook langskomen in een van onze vestigingen. We helpen je graag.

Alle informatie over de nieuwe abonnementen vind je ook hier

Lid worden?
Nieuwe leden kunnen direct kiezen uit de nieuwe abonnementen en profiteren ook van alle voordelen. Schrijf je snel in bij een van onze vestigingen of online.