Expositie Susan Brinkmann

Expositie: Fotorealistische tekeningen van Susan Brinkmann

Susan Brinkmann (1963) maakt levensechte portretten van mensen en dieren, en andere fotorealistische tekeningen. Ze maakt gebruik van een gedetailleerde kleurpotloodtechniek. Het resultaat is zo levensecht  dat ze bijna van het papier af komen....Haar werk is regelmatig te zien in exposities in het binnen- en buitenland, en wordt ook vaak internationaal gepubliceerd in boeken en tijdschriften. Meestal maakt ze portretten in opdracht, maar tussendoor maakt ze ook vrij werk, dat deels te koop is.

Te zien vanaf zaterdag 4 november – vrijdag 29 december | Bibliotheek Rosmalen | Toegang vrij tijdens openingsuren

Lezing: Tekenen met (kleur)potloden door Susan Brinkmann

Het (kleur)potlood is veelzijdig, goedkoop en je kunt het overal gebruiken! Vaak wordt gedacht dat je er maar een beetje mee kunt schetsen, maar met wat instructie en oefening is er heel veel mogelijk.Tijdens deze lezing licht Susan diverse eenvoudige technieken toe, vertelt ze over diverse soorten materialen en laat ze werken zien van meesters van het potlood van alle tijden, en uit de hele wereld. Ook zal ze vertellen over haar eigen werk, dat intussen internationale bekendheid geniet.

Maandag 11 december, 14.00-16.00, Bibliotheek Rosmalen | Toegang € 2,50 leden en € 5 niet-leden (incl. consumptie).
Koop een kaartje

Meer informatie over haar werk vind je op www.susanbrinkmann.nl en op Facebook: Art by Susan Brinkmann