Welkom

Bibliotheek 's-Hertogenbosch verwelkomt de leden en bezoekers van de bibliotheken Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel en Berlicum die per 1 juli deel uitmaken van onze organisatie.

Per 1 juli 2017 zal Bibliotheek de Meierij - waaronder de bibliotheken Sint Michielsgestel, Vught, Boxtel, Schijndel en Sint Oedenrode vallen- ophouden te bestaan. Dankzij de goede samenwerking van de collega-bibliotheekinstellingen en de subsidieverlegging van de gemeenten blijven alle zeven vestigingen van Bibliotheek De Meierij open en blijft de dienstverlening in de regio behouden.

De bibliotheken in Vught, Boxtel en Sint-Michielsgestel en Berlicum vinden aansluiting bij Bibliotheek ‘s-Hertogenbosch. Vanaf 1 juli kunnen leners gebruik maken van hun vertrouwde bibliotheek én van de diensten van Bibliotheek 's-Hertogenbosch.

Mijn bibliotheek tijdelijk niet beschikbaar op 24 en 25 juni

We proberen deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat iedereen met plezier kan blijven lezen en lenen. Alle gegevens en alle boeken moeten omgezet worden naar de nieuwe organisatie. Dat gebeurt in het weekend van 24 en 25 juni. Hierdoor is er in het weekend van 24 juni een beperkte dienstverlening.

Leden uit Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel en Sint-Oedenrode kunnen tussen zaterdag 24 juni 17.00 uur en maandag 26 juni om 9.00 uur geen gebruik maken van de online diensten. Dat betekent dat de website uit de lucht is en de Bibliotheek Wise app en Mijn Menu dat weekend niet beschikbaar zijn. Op maandag 26 juni zijn de bibliotheken in Vught, Boxtel, Berlicum en Sint-Michielsgestel geopend maar zal er deze dag nog beperkte dienstverlening zijn.

Leden van bibliotheek Den Bosch en Rosmalen merken weinig van de conversie, alleen tussen zaterdag 24 juni 18.00 uur en zondag 25 juni 13.00 uur kan er geen gebruik gemaakt worden van Mijn bibliotheek en de Bibliotheek Wise app.

Website:

Vanaf de omzetting zal ook de website www.bibliotheekmeierij.nl uit de lucht gaan. De Bibliotheken Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel en Berlicum zijn vanaf nu ook opgenomen op de website van Bibliotheek 's-Hertogenbosch

Bibliotheek Boxtel

Bibliotheek Vught