Lid worden

Inschrijven

uitlenen
Lid worden van de BiEB kan heel gemakkelijk! U kunt zich inschrijven bij de servicebalie in van onze StadsBiEBs of direct online inschrijven.
 

Bij de klantenservice
Kom naar een van onze stadsBiEBs in de Hinthamerstraat of Rosmalen en breng een geldig legitimatiebewijs mee om u in te laten schrijven. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en de keuze uit verschillende BiEBpassen. Zij maken u wegwijs en ook een rondleiding is mogelijk. Uw BiEBpas wordt direct gemaakt zodat u meteen kunt lenen.

Openingstijden & adressen

 

Online lid worden
U kunt zich online inschrijven voor een BiEBpas (volwassenen of jeugd) of een E-bookpas. U betaalt via iDEAL en hoeft uw pas dan alleen nog maar op te halen in de bibliotheek.

Hoe werkt online lid worden?
Met de link hieronder opent u een nieuwe pagina waar u uw gegevens kunt invullen. Er wordt ook om een wachtwoord gevraagd, dat kiest u zelf en moet minimaal 8 tekens lang zijn. U ontvangt een e-mail met een link om uw inschrijving te bevestigen.
Betalen kunt u via iDEAL. Ook voor kinderen verloopt de aanvraag om veiligheidsredenen via iDEAL met een betaling van € 1,00. Dat wordt weer als tegoed op het pasje gezet.
U kunt de pas ophalen in de opgegeven BiEBvestiging. Vergeet niet om een geldige legitimatie mee te brengen.

Naar online lid worden

 

De BiEBpas | e-bookpas

Kies de BiEBpas die bij u past. Wilt u veel of af en toe iets lenen, vooral boeken of ook graag films en muziek? Of alléén e-books lenen?
De bibliotheek biedt verschillende soorten BiEBpassen aan, voor veellezers of als u af en toe iets wilt lenen. Zo is ook het eenmalig lenen zonder lidmaatschap is mogelijk. Wilt u alleen e-books lenen dan kunt u gebruik maken van de voordelige E-bookpas. Deze geeft u ook diverse kortingen.

Informeer bij de Servicebalie. Meer informatie vindt u ook op:

BiEBpassen- abonnementen en tarieven

Probeer de BiEB

Vriend van de BiEB

 

Extra voordeel

Met uw BiEBpas of E-bookpas kunt u meer dan alleen lenen bij de BiEB. Zo krijgt u korting op activiteiten van de bibliotheek, kunt u deelnemen aan de Cursussen van de Bibliotheek, advies krijgen van onze Verhalencoach of gratis gebruik maken van het internet in de bibliotheek.

 

Ook zonder Biebpas bent u welkom

Met en zonder BiEBpas bent u in de BiEB altijd welkom voor een kopje koffie, het lezen van een krantje, internet of een rustige studieplek.

Nieuwe studiezaal Bibliotheek s Hertogenbosch c Els Danen 600