Welkom bij Bibliotheek Vught

vught info 8x2

Bibliotheek 's-Hertogenbosch e.o. verwelkomt de bibliotheekgebruikers van Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel en Berlicum.

Vanaf 26 juni kan je gebruik maken van je eigen vertrouwde bibliotheek én van de diensten van Bibliotheek 's-Hertogenbosch waar bibliotheek Boxtel deel van uitmaakt. Met je abonnement kan je in alle vestigingen lenen en activiteiten met korting bezoeken. We wensen je veel plezier!

Aanwinsten

Openingstijden Vught

vught lezing 4x1

Bibliotheek Vught | Dorpsstraat 28 | 5261 CK VUGHT

Maandag t/m donderdag van 10.00 - 18.00 uur 
Vrijdag van 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten
Maandag - vrijdag: zelfservice tot 14.00 uur

]HIER] kan je lid worden

lezen in het gras 4x1

Weet je dat je al lid kunt zijn voor nog geen 2 euro per maand? Jeugd en jongeren tot 18 jaar lenen zelfs gratis. Met een abonnement kan je een heel jaar lang gebruik maken van onze collectie, e-books lenen en met korting naar onze activiteiten. Kies het abonnement dat het beste bij jou past: ONTDEK, VERDIEP of BELEEF. 
Lid worden

Vacatures bij DePetrus

Vughtse boeken Sfeerimpressie De petrus 290

Het ontmoetingscentrum DePetrus is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de functie van gastvrouw / -gastheer en een coördinator voor algemene beheerstaken. Belangstelling? Lees meer

Boekenmarkt

Boekenmarkt 290

Heb je nog een leeg plekje in jouw boekenkast dat je graag wil opvullen? Boeken voor een mooi prijsje scoor je bij de BiEB! Kom langs tussen 23 december en 7 januari en snuffel lekker rond, de toegang is vrij

Taalpunt in Boxtel en Vught

taalpunt vught en boxtel 290

Het Taalpunt is er voor iedereen die (beter) Nederlands wil leren en oefenen. Het Taalpunt is vrij en gratis toegankelijk tijdens openingstijden! Medewerkers helpen u graag op werkdagen tussen 14.00 en 18.00 uur.

Twitter