Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielsgestel en Berlicum

berlicum 8x2

Bibliotheek 's-Hertogenbosch e.o. verwelkomt de bibliotheekgebruikers van Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel en Berlicum.

Vanaf 26 juni kunt u gebruik maken van uw vertrouwde bibliotheek én van de diensten van Bibliotheek 's-Hertogenbosch waartoe bibliotheken Sint-Michielsgestel en Berlicum dan behoort. We proberen deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat u met plezier kunt blijven lezen en lenen. Wat verandert er voor u? Kijk bij de veelgestelde vragen

Heeft u daarna nog vragen, neem dan gerust contact op met uw vestiging via 073-5515544 (Sint-Michielsgestel) en 073-5033115 (Berlicum) of mail naar  info@bibliotheekdenbosch.nl. We helpen u graag.

Aanwinsten

Openingstijden Sint-Michielsgestel

adres 4x1

Adres: Torenstraat 6 | 5271 GA Sint-Michielsgestel

Maandag t/m donderdag van 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag van 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 13.00 uur
Zondag gesloten
Maandag - vrijdag: zelfservice tot 14.00 uur

Openingstijden Berlicum

adres berlicum 4x1

Adres: Kerkwijk 61 (Den Durpsherd) | 5258 KB Berlicum

Maandag t/m vrijdag van 14.00 - 18.00 uur
Woensdag van 13.00 - 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 13.00 uur
Zondag gesloten
Tijdens openingsuren kunt u gebruik maken van de zelfservice.

Den Durpsherd is in de periode van 24 juli t/m 20 augustus alleen in de ochtend open van 8.00 tot 13.00 uur.

Lid worden in Sint-Michielsgestel & Berlicum

lezen in het gras 4x1

Een biebpas voor volwassenen heeft u al vanaf € 28,50 per jaar, jongeren tot 18 jaar lenen zelfs gratis.
Tot eind 2017 kunt u lid worden volgens de tarieven en voorwaarden van de voormalige bibliotheek De Meierij.
Met uw biebpas kunt u ook lenen bij bibliotheek
's-Hertogenbosch en Rosmalen.

Tarieven en leenvoorwaarden De Meierij | Zomer 2017

Nieuwsbrief Sint-Michielsgestel en Berlicum

header nieuwsbrief 4x1

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten in bibliotheken Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel & Berlicum, Den Bosch en Rosmalen? Meld u dan aan voor de gezamenlijke nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief bibliotheek

Expositie van Ineke den Ouden

expo Foto ineke den ouden

Ineke den Ouden schildert graag portretten in in olieverf en acrylverf, ze gebruikt uiteenlopende technieken en verwerkt graag materialen als zijdepapier, zilverpigment of bladgoud erin,. Te zien tijdens openingsuren, toegang is vrij.

Trunki's voor peuters en kleuters

trunki 290

De Trunki is een vrolijke voorleeskoffer, passend bij de belevingswereld van kleuters en peuters. Er zijn trunki over allerlei onderwerpen, van 'Ik wil niet' tot 'Piraten'.
Wil je er een lenen? Lees meer over de Trunki