Betaalmogelijkheden

NIEUW: Ontvang uw factuur per e-mail en betaal via iDeal

mijn bibliotheek 300In 2019 zal de acceptgiro voor het betalen van de contributie verdwijnen en wereldwijd geen geldige betaalmogelijkheid meer zijn. Zo ver is het nu nog niet. Toch willen we u nu vast wijzen op de alternatieven.

Er zijn straks twee mogelijkheden om uw abonnementsgeld te betalen. En u kunt NU al voor een van deze opties kiezen…

  • Ontvang uw factuur per e-mail en betaal via iDeal
  • Betaling per automatische incasso

 

Ontvang uw factuur per e-mail en betaal via iDeal
Als u kiest voor deze optie ontvangt u de factuur voortaan via e-mail. U kunt vanuit die mail in één moeite door naar iDeal om te betalen. Makkelijk en snel dus.

Om u aan te melden voor de digitale factuur gaat u naar Mijn Bibliotheek, uw persoonlijke bibliotheekomgeving op internet.
U volgt daar de volgende stappen:
1. Ga in Mijn Bibliotheek naar ‘mijn gegevens’
2. Helemaal onderaan vindt u de ‘berichtvoorkeuren’
3. Klik bij ‘contributie acceptgiro’ op ‘wijzigen’
4. Vink in het volgende scherm de optie ‘e-mail’ aan in plaats van ‘per post’.
5. Sla uw wijzigingen op en klaar!

Betaling per automatische incasso
Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar de betaling van uw abonnementsgeld? Kies dan voor de automatische incasso.

Met een automatische incasso machtigt u de bibliotheek om het abonnementsgeld eenmaal per jaar af te schrijven. U kunt er dan zelfs voor kiezen om het abonnementsgeld per maand te betalen in plaats van per jaar. Omdat voor deze machtiging uw handtekening nodig is, nodigen wij u hiervoor graag uit in een van de twee stadsBiEBs.

Nu al omzetten?
Voorlopig blijft de acceptgiro nog een geldig betaalmiddel. Hieraan zijn voor de bibliotheek echter kosten verbonden en dat geld steken we liever in onze collectie en dienstverlening. U helpt ons én uzelf er dus mee als u nu al voor een van bovenstaande opties kiest.

Heeft u een vraag?
Kijk ook eens bij Antwoorden op de meestgestelde vragen 

U kunt ons ook een vraag stellen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.